Er wordt nog steeds verwacht dat de man de vrouw versiert

De man is toch nog steeds een beetje een ‘rover’. Veel vrouwen vinden het namelijk nog steeds leuk als een man hun versiert. Natuurlijk zijn alle vrouwen anders, er zijn ook genoeg vrouwen die zelf graag op pad gaan om een man aan de haak te slaan.

De kroeg of de discotheek lijkt toch een plek te zijn waar veel relaties gevormd worden. Een leuke plek natuurlijk. Je hebt allebei een drankje op en praat wat makkelijker. Vaak zijn er in een kroeg of discotheek meer mannen dan vrouwen. Soms hangt er dan een beetje een vreemd sfeertje. Dit is ook de reden dat vrouwen vaak geen entree hoeven te betalen bij bepaalde tenten.

 

Alle vrouwen zijn verschillend

Een vrouw versieren is voor iedereen anders. Zoals gezegd zijn alle vrouwen verschillend, maar veel vrouwen vinden een beetje initiatief en humor bij een man erg leuk. Daarnaast is het ook leuk om gewoon een beetje ‘casual’ te doen tijdens een eerste ontmoeting. Misschien een grapje maken over wat er in de kroeg gebeurd. Het gesprek een beetje levendig houden is altijd leuk. Als de klik er is na een paar minuten praten kun je ook even naar buiten gaan. Misschien nummers uitwisselen om via de telefoon contact te houden. Als het erg goed gaat kunnen jullie misschien zelfs wel zoenen.

Nog een drankje doen?

Ook kan zijn dat jullie na de kroeg nog even een drankje gaan doen bij jou of haar thuis. Seks op de eerste date gebeurd soms. Het kan best. Let wel op dat je het veilig doet want je kent deze persoon natuurlijk niet goed. Tijdens zo’n eerste keer seks met een nieuw persoon kan het altijd erg spannend zijn. Jij als man wilt natuurlijk wel presteren in bed, je wilt niet afgaan en binnen enkele minuten al klaar zijn. Dat zou een grote afknapper zijn. Veel mannen hebben hier toch last van. Er zijn bepaalde oefeningen waarmee de vroegtijdige zaadlozing voorkomen kan worden worden om het langer vol te kunnen houden in bed.

Ook zijn er bepaalde condooms die ervoor kunnen zorgen dat alles minder gevoelig is. Zo kun je het ook langer volhouden. Bij de drogisterij zijn deze te koop.